top of page
Нашият екип

Хората зад кулисите

Аз съм Ребека на 11 години. Най-много обичам да уча математика и география. През свободното си време чета книги, свиря на пиано и правя DIY проекти.

Аз съм Дебора на 18 години. Занимавам се с рисуване и уча графичен дизайн. Други неща, които обичам са четенето, музиката и танците. Уча допълнителен френски език и бих искала да науча още.                               

Здравейте всички! 
Името ми е Магдалена Георгиева и както всички мои сестри от блога, помагам за изграждането 
му. Целта в живота ми е да бъда угодна на моя Спасител. Обучавам се вкъщи и обитавам в 
приказно селце близо до София. Изпитвам радост и удоволствие от музиката, изкуството 
и спортуването, поради което се занимавам с вече споменатите активности. Искрено се надявам да намерите блога ни за полезен и интересен :).

Името ми е Джесика. На 14 години съм. Обичам да изучавам химия, география и френски език. През свободното си време обичам да чета книги, да свиря на пиано и да изработвам бижута от полимерна глина, мъниста и др.

Казвам се Емануила (Еми) на 14 години и съм домашен ученик. През свободното си време обичам да свиря на китара, да рисувам, да карам скейтборд и да пея. Занимавам се с поддържането на два YouTube канала под имената Crafty Rose и LifeBehindCraftyRose. Надявам се блогът да ви хареса и да ме опознаете поне мъничко.

Здравейте! Казвам се Боряна и ще ми бъде забавно да споделям с вас парченца от моя шарен живот. Имам четирима братя, обичам общуването, приключенията, конете, музиката, ръчно изработените нещица и... трудно отказвам на шоколада. :)

Аз съм Теодора, на 16 години. Обичам да спортувам, да се срещам с хора и да уча нови неща. Готвенето и четенето са любимите ми хобита. Обичам семейството си повече от всичко друго. Искам да споделя тук с вас повече от живота си и нещата, с които се занимавам.

Казвам се Виктория, на 14 години съм и с удоволствие ще ви позволя да надникнете през товa малко прозорче към моя живот. Свиря на пиано от пет годишна, обичам да рисувам, да снимам, да творя, да слушам музика, да общувам с хора, да се смея и да прегръщам.

Здравейте. Казвам се Танина и съм на 16 години. Приятно ми е да се запознаем. През повечето време обичам да рисувам или да изработвам нещичко, да снимам или да слушам музика, да гледам филми или да си губя времето в интернет. Така че, ако някой ден случайно влезнете в стаята ми, може би ще ме заварите да правя нещо такова или всичко това. Имам котка, която много обичам. Казва се Силвър и е най-пухкавото същество. А да, освен всичко това уча в училище, но една голяма част от мен се е обучавала вкъщи.

Здравейте! Името ми е Десислава, на 17 години съм и живея във Варна. Обичам да изучавам чужди езици (като латински, немски и английски), да тренирам спортно ориентиране и да уча у дома. Често със семейството ми прекарваме свободното си време на излети в гората или на други красиви места.

Home: About Us
За нас

Ние сме Girls of Christ – 10 различни момичета от цяла България. Всяка една от нас има своите интереси и мечти, затова тук ще видите разнообразни идеи. Ние искаме да предизвикаме света около себе си като пишем и правим неща, които да променят към по-добро хората около нас. Освен това, ние сме също добри приятелки и използваме този блог за да прекарваме заедно времето си по един вълшебен начин.

Можете да научите повече за екипа ни и целта ни в частта нашият екип или като ни пишете на този е-mail : xgirlsofchristx@gmail.com.

Благодарим ви, че сте тук!

Meet the Team

Абонирайте се!

Запишете се и ще получавате всеки наш пост в пощата си.

Име

Email

bottom of page